reiniging desinfectie

  • Twijfelt u wel eens of u de controles van de voedsel- en warenautoriteit kunt doorstaan?
  • Vreest u voor fouten en blunders op het gebied van voedselveiligheid?
  • Weet u niet zeker of u alles perfect voor elkaar heeft?

check-upAls producent of verwerker van voedings- of genotmiddelen kunt u zich geen enkel risico veroorloven. Bij uitbesteding van de reiniging en desinfectie van de productieomgeving, wilt u dan ook werken met een 100% betrouwbare partner.

Dankzij onze Check-UP en het advies van onze kwaliteitmanagers weet u altijd hoe u aan de wettelijke eisen inzake voedselveiligheid en bedrijfshygiëne kunt voldoen. Zo kunt u de controles met een gerust hart tegemoet zien.

Reiniging en desinfectie

Wij reinigen en desinfecteren uw (productie-)ruimten. Zodat u zich verzekerd weet van de veiligheid en hygiëne van uw voedsel en controles met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Daarnaast ontzorgen wij u, met onze partners, op het gebied van de levering van reinigings- en desinfectiemiddelen, (food-)disposables en levering/onderhoud van de HD-installatie.

Onze werkwijze

man met tabletPlanning, uitvoering en controle van de uitgevoerde reinigings- en desinfectiewerkzaamheden worden vastgelegd in een online toegankelijke applicatie. De applicatie faciliteert zowel onze eigen kwaliteitscontroles als die van onze opdrachtgevers. Zowel onze schoonmaakmedewerkers (via een draagbare tablet PC met GPRS-verbinding) als onze klanten (via een beveiligde internetverbinding) hebben toegang tot dit systeem.

systeem foodguardMet een flexibele planning waarbij de reinigingswerkzaamheden, volgens de afgesproken frequenties, per week, periode of jaar inzichtelijk zijn weet u vooraf wat er gaat gebeuren. In een oogopslag ziet u de status van de uitvoering van alle onderdelen. Ook achteraf kunt u de status inzien, belangrijk bij audits.

Conform de eisen worden dagelijks de verschillende controles, visueel, residu en ATP, gelopen. Afwijkingen tussen uw eigen controle en de onze zijn in een oogopslag zichtbaar. Constateert u afwijkingen, dan worden deze direct doorgestuurd naar de objectleider.

Alle zaken die te maken hebben met een professionele uitvoering van de reinigings- en desinfectiewerkzaamheden worden vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan identificatie van medewerkers, PIB, instructies en werkverslagen.

Zo garanderen wij constante kwaliteit gedurende het hele proces. Van offrering, tot planning, tot uitvoering en tot administratie.